Spotová kampaň Pardubického kraje v multikinech dospěla ke svému závěru

Vytvořeno: 14.Srpen 2010 14:16

Půlminutový reklamní spot propagující turistickou oblast Pardubického kraje byl od března do konce července 2010 k zhlédnutí v multikinech téměř po celé České republice. Za dobu trvání propagační kampaně vidělo tento spot v multikinech celkem 470 738 lidí.

Měsíc

Návštěvnost

březen 2010

duben 2010

květen 2010

červen 2010

červenec 2010

CELKEM

470 738

Reklamní spot připravila společnost KLUCIvespolek, která pro Destinační společnost Východní Čechy natočila úspěšný snímek NA VÝCHOD DO RÁJE oceněný na festivalu turistických filmů TOURFILM Karlovy Vary 2009.

„Propagační spot bylo možné zhlédnout v jarních a letních měsících vždy v pátek a každou druhou sobotu před všemi promítanými filmy“ prozradil JUDr. Miroslav Stejskal, radní Pardubického kraje odpovědný za cestovní ruch.

Reklamní kampaň probíhala v následujících multikinech: Cinestar Anděl Praha, Cinestar Černý most Praha, Cinestar České Budějovice, Cinestar Hradec Králové, Cinestar Jihlava, Cinestar Liberec, Cinestar Mladá Boleslav, Cinestar Olomouc, Cinestar Plzeň, Cinestar Pardubice a Golden Apple Cinema Zlín.

„Cílem spotové kampaně v multikinech bylo oslovení co největšího počtu potenciálních turistů, přiblížit jim atraktivity Pardubického kraje a motivovat je k návštěvě. Propagační spot poutavou formou upozorňoval na nejdůležitější akce, památky, přírodu a další zajímavosti Pardubického kraje“ řekl JUDr. Miroslav Stejskal.

Spotová kampaň v multikinech byla realizována v rámci projektu Podpora rozvoje Destinační společnosti Východní Čechy, který je spolufinancován z Regionálního operačního programu NUTS II Severovýchod.

Jaroslav Drobný
manažer projektu