Prezentace Pardubického kraje v infocentru CzechTourism na Staroměstském náměstí

Vytvořeno: 11.Červenec 2011 22:47

Destinační společnosti Východní Čechy se po roce opět podařilo ZDARMA zajistit atraktivní prostory pro prezentaci přímo v centru Prahy v IC agentury CZECHTOURISM na Staroměstském náměstí. Od pondělí 4. července do pátku 8. července 2011 byla pro návštěvníky tohoto informačního centra připravena prezentace Pardubického kraje a nechyběly ani ochutnávky regionálních specialit (perník, slivovice, medovina). Pro návštěvníky byla také připravena celá řada propagačních materiálů o kraji a to především v cizojazyčných mutacích. Radní Pardubického kraje zodpovědný za cestovní ruch JUDr. Miroslav Stejskal k připravované akci doplňuje: „Jsem velmi rád, že se nám daří realizovat akce podobného zaměření, při kterých můžeme přímo oslovovat potenciální návštěvníky Pardubického kraje. Formou rozhovoru nebo třeba ochutnávkou tradiční regionální speciality se tak o Pardubickém kraji mohou dozvědět i ti, kteří o tomto regionu a jeho nabídce v oblasti cestovního ruchu dosud příliš neslyšeli.“

Prezentace probíhala každý den od 10:00 do 18:00, v pondělí od 11:00 a v pátek do 17:00 a účastnilo se jí všech pět turistických oblastí Pardubického kraje, kterým byl věnován vždy jeden den. Návštěvníci informačního centra na Staroměstském náměstí tak měli možnost prohlédnout si třeba modely pevnostních objektů z Králické pevnostní oblasti, nechat se inspirovat k cestování po Pardubickém kraji prostřednictvím krátkých propagačních filmů nebo ochutnat stoprocentně přírodní jablečný a hruškový mošt z Orlických hor. Většinu návštěvníků navíc upoutala i hosteska v tradičním pardubickém kroji.

Prezentace probíhala dle následujícího harmonogramu:

Pondělí 4. 7. 2011 11:00 – 18:00

Králický Sněžník + prezentace Pardubického kraje